UP DATE de acupuntura en el Col.legi de Metges de Barcelona

El 4 de mayo de 2013 tendrá lugar en el COMB una puesta al día de acupuntura, con la presencia de prestigiosos investigadores que aportarán los últimos avances en acupuntura. La inscripción está  abierta y es gratuita a los profesionales sanitarios colegiados en Medicina, Fisioterapia, Enfermería, Veterinaria y Odonto Estomatología.

A continuación el programa:

Dissabte 4 de maig de 2013
Sala d’Actes del Col·legi de Metges de Barcelona,
Passeig de la Bonanova, 47 · 08017 Barcelona
UPDATE
D’ACUPUNTURA
Organitza:
Col·labora:
10.00-10.15 h Presentació i inauguració de la jornada. Dr. Albert Garcia. Dr. Pere Marco. Dr. Josep M. Argimon i Pallás.
10.15-10.45 h Novetats en recerca bàsica. Thomas Lundeberg.
10.45-11.15 h Noves evidències científiques del benefici de l’acupuntura a diferents malalties. Dr. Mike Cummings.
11.15-11.45 h Pausa. Cafè.
11.45-12.15 h Models de treball i d’investigació al Sistema Públic de Salut. Dr. Jorge Vas.
12.15-12.45 h Avaluació de les tècniques mèdiques per la seva introducció a la cartera de serveis del Departament de Salut.
Dr. Josep M. Argimon i Pallás.
12.45-13.30 h Torn obert de paraules. Dr. Mike Cummings, Dr. Thomas Lundeberg. Dr. Jorge Vas, Dr. Josep M. Argimon, Dr. Pere Marco.
Moderador Dr. Albert Garcia.
13.30-13.45 h Conclusions. Dr. Albert Garcia.
13.45-14.00 h Clausura. Dra. Lurdes Alonso Vallès, vicesecretària de la Junta de Govern del COMB.

 

Update d’Acupuntura

Benvolguts/des companys/es,

M’és grat informar-vos que la Secció de Metges Acupuntors del COMB, organitza amb la col·laboració de la Societat Científica d’Acupuntura de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i de Balears, la segona edició del Update d’Acupuntura el dissabte 4 de maig de 2013.

És un acte que estarà obert no solament als acupuntors sinó també a tots els metges en general, hi participen investigadors de primera línia de l’acupuntura que li donaran rigor científic com podeu veure en el programa adjunt.

Pensem que la celebració d’aquest segon Update és important no sols per conèixer i posar-nos al dia de les darreres evidències científiques dels beneficis de l’acupuntura a determinades patologies, sinó que també per donar a conèixer als metges de les altres especialitats les possibilitats terapèutiques de l’acupuntura per poder aplicar-les a tractaments conjunts. També pensem que és una excel·lent forma de poder comunicar a la societat la seriositat i el rigor de la utilització de l’acupuntura des de la pràctica mèdica.

La inscripció a l’UPDATE és gratuïta, però cal omplir el formulari que trobareu AQUI. S’ha demanat acreditació pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries. Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb el Departament d’Activitats i Congressos del COMB al tel. 935 678 860 o a congres@comb.cat

L’acte serà en català i anglès i hi haurà traducció simultània.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s